Peugeot 508 lease

Overzicht van aangeboden Peugeot 508 lease auto's

De Peugeot 508 SW is een zakelijke station met een zeer fraaie, krachtige en zelfverzekerde uitstraling. Onder de motorklep wordt deze uitstraling helemaal waar gemaakt en de Peugeot 508 SW is dan ook geen wagen voor watjes.

Zowel de bestuurder als zijn passagiers hebben voldoende ruimte voor hun benen en hun hoofd. Ook de achterbak is erg ruim. Wilt u nog meer ruimte creëren dan is gesteggel met de hoofdsteunen niet nodig. U haalt simpelweg de hendel om en de ruimte wordt bijna drie keer zo groot.

De uitrusting van de Peugeot 508 SW is zeer hoogwaardig en met de handige boordcomputer kunt u eenvoudig navigeren, muziek opzetten en communiceren. Het geluid klinkt goed en de mogelijkheid om uw iPod aan te sluiten wordt standaard aangeboden.

Voor de veiligheid is gekozen voor sterke staalsoorten, is een SOS-knop aanwezig en helpt actieve verlichting van de bochten ongelukken te voorkomen. Er zijn wagens met meer technische snufjes, maar met het leasen van een Peugeot 508 SW kiest u voor een wagen van ongekende kwaliteit.

Er is keuze uit een aantal stille benzine- en dieselmotoren die hun werk over het algemeen goed doen en aanmoedigen tot een rustige rijstijl. Desgewenst kan de boordcomputer zelf aangeven waneer u het beste kunt schakelen om zo zuinig mogelijk te rijden. Bovendien kan een start-stopsysteem worden ingebouwd.

Andere optionele extra’s zijn airconditioning, een parkeerhulp, een elektronisch programma om de stabiliteit zoveel mogelijk te bevorderen en een systeem dat moet voorkomen dat de remmen blokkeren als er hard geremd moet worden.

Keuze genoeg dus, en met de Peugeot 508 SW haalt u een auto in huis waar u op kunt vertrouwen en waarmee u comfortabel op weg kunt gaan. De motor is krachtig en tegelijkertijd zuinig, waardoor het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien.